Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Ik begin met een foto door Meneertje Mertens. Hij traint erop los voor de 1000km van Kom op tegen kanker (respect!) en als ik dit soort foto’s zie, dan ben ik een beetje jaloers dat ik niet mee ben.

Tijdens mijn eigen fietstochtje op dezelfde dag ging ik eens langs bij Little Miss Energy, en ze danste erop los. Waar het kind de energie haalt, geen idee. (de foto’s zijn soms slecht, maar ze stralen iets uit, vandaar dat ik ze hier toch zet)

Lili is zo’n wervelwind dat het af en toe zo’n foto oplevert:

En af en toe gaat ze er ook bij liggen. Blij liggen.

Ik fietste verder via Destelbergen en Bergenkruis naar huis. Het was heerlijk, het weer was zalig om te fietsen, warm en nauwelijks wind.

Op zondag mochten we naar het eerste feestje van mijn achternichtje Lune. Het was warm, het was lawaaierig, het was gezellig, de taart was superlekker.

Lili was ook mee en verstopte zich (foto door opa),

ze dronk een glaasje water en keek ernstig,

en leunde een beetje warm en moe, met beebie in haar armen, tegen haar opa aan.

Het was ziekenhuisweek, de afgelopen week, maar veel foto’s heb ik daar niet van. Behalve van de koffie en de ontbijtkoek na de pet scan op maandag. Dat heeft gesmaakt!

Ik maakte soep met tomaat-paprika-wortel-curry, en die was zalig lekker. Volgende keer doe ik er een banaan bij.

Deze week was recup-week in het fietsschema. De 30 minuten fietsen van donderdag verplaatste ik naar vrijdag wegens teveel wind op donderdag. Ik maakte een ritje in Gentbrugge en al deze schoonheid vind je dus op nog geen 2 kilometer van ons voordeur. Ik woon hier graag, ik woon hier niet graag, ik woon hier graag, ik woon hier niet graag…

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?