Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Het was opnieuw een flauwe foto-week. De revalidatie is gedaan, ik had het vorige week vrij druk gemaakt en was ziek geweest, en laste daarom een rustige week thuis in. Wat te zien is in de foto’s natuurlijk.

Ik ben een compleet overbodig deken aan het breien. Overbodig als in: ik heb er al genoeg. Maar ik brei graag (een hele dag koers op TV geeft veel breiwerk), en ik had allerlei overschotten, dus doe ik maar. Zal ik een giveaway organiseren als het af is?

We gingen eitjes rapen en taart en spaghetti eten bij Sara en Milan, en kregen een overheerlijk stukje tiramisutaart mee naar huis.

Mijn fietsschemaritje van dinsdag bracht me naar wat eigenlijk wel mijn favoriete fietspad van Gent is. Ik kwam er de laatste tijd minder vaak met dat Meneertje Mertens niet meer in Merelbeke werkt en vooral omdat ik minder fiets, maar daar gaat verandering in komen.

Ik ben bezig aan een zomerkleedje. Ik was superblij hoe het allemaal liep, blij met de biaisbandjes en al, maar het resultaat was teleurstellend. Er zal enige tweaking nodig zijn om het goed te krijgen. Maar het gaat wel lukken, denk ik.

Ik vind het zo grappig dat je ziet dat hier soms weer een kleintje in huis is. Lili haar fietsje staat bij onze fietsen geparkeerd.

Vrijdagnamiddag gingen we ons mopje bij de onthaalmoeder oppikken en thuis afzetten. Ze kijkt ernstig, maar na een koekje en een drankje was het energieniveau weer op peil en hebben we samen nog heel hard gelachen.

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?