Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Er was een tijd dat deze beauty vaak in beeld kwam. Maandag ging ik naar het werk, en zag ik haar eens terug.

Ik liet PDF-patronen afdrukken. Een mooi stapeltje.

Het eerste wat ik deed was het controlevierkantje meten. Alles klopt. Hoera. Geen knip- en plakwerk en mooi uitgeprinte patronen voor een betaalbare prijs. Bedankt Natasja voor de tip.

Een nieuwe foto als bureauachtergrond. Wat is het toch een mooi kind.

Elke dag voel ik me wat mottiger. Donderdagvoormiddag wordt in bed doorgebracht. Snot en hoest en keelpijn. Stom weer ook.

Op donderdag vieren we ook onze 100-dagen. Beetje in mineur omdat ik ziek ben, maar we zijn toch wel blij. Over 100 dagen vertrekken we op congé!

Deze week wordt ook de 14-daagse van de Vlaamse koers op gang getrokken met de Driedaagse Brugge De Panne. Op donderdag wordt de vrouwenkoers uitgezonden, met een mooie winnares.

Vanaf nu zijn de slaatjes ook weer op het appèl. In de hoop dat de lente ook zo wat gaat komen en zo. En vooral dat de weegschaal het weer wat in de goede richting wil zoeken.

(witloof, sla, tomaatjes, appel en slasaus, if you must know)

#40dagenbloggen, uitleg vind je hier, deelnemers vind je hier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?