Tijdens de 40 dagen bloggen reserveer ik mijn dinsdagse blogbericht voor een rondje jatten. Gepikte ideeën, die vind je hier. Ik lees bij andere deelnemers, ik kijk eens rond op hun blogs, en ik pik wat ik leuk vind om zelf eens te doen.

Deze heb ik gezien op Dromen met onze ogen open.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Dicht. Niet op een kiertje zelfs. Vreselijk vind ik dat, een kast die openstaat, een schuif die op een kier staat. Mijn huisgenoten hebben minder last van deuren en schuiven die niet goed dicht zijn, en dat levert soms een beetje irritatie op. Vooral bij mij.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Natuurlijk. Anders gooien ze die toch weg. Neem ik aan.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Euh, neen. Het enige wat we ooit pikten zijn pijlen in de Tour de France. Als dat kan zonder overlast te veroorzaken.

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Niet meer.

5. Heb je sproeten?

Geen sproeten, wel moedervlekken. Plenty of them.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Tja, wie niet? Ja dus.

7. Hoe groot is je bed?

1m60 op 2m. En onlangs hebben we onszelf goed geïnstalleerd met aparte, elektrisch verstelbare lattenbodems. Zaligheid.

8. Ben je lui?

Ik kan heel lui zijn ja. Zeker weten. Als kind werd me dat wel vaker verweten. Nu iets minder. Maar ik ben graag lui.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Nu? Nee. Ik zit op mijn gemak in de zetel en doe wat ik graag doe.

10. Kauw je op pennen en potloden?

Yuckedie neen, dat is vies, dat smaakt vooral erg vies. Doe ik absoluut niet.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

2x naar de Chiro geweest, en ik vond er niks aan. Ik ben geen groepsmens. Gelukkig werd ik er verder niet toe verplicht. Mijn ma vond wel dat ik het eens moest proberen, maar verder hoefde het dan niet.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

In principe niet. Ik ben er niet zot van (understatement van het jaar 2018?). Behalve van de oude Disney-films. En ik heb genoten van de vele keren dat ik met een compleet gefascineerde Lili naar Balou en Mowgli keek.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Op mijn alleentje niet. Met een baby op mijn arm tel ik ALTIJD. Ik mag het niet gedroomd hebben dat ik met een kind op mijn arm misstap omdat ik niet gezien heb dat er nog een trede komt. Lili vindt het momenteel fascinerend als ik luidop tel. Dan kijkt ze me heel geconcentreerd en met grote, ernstige ogen aan.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Ik vrees van wel.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Neen. Ik heb geen rijbewijs, dus ik vind dat ik dat niet moet kunnen. Net zoals ik vind dat ik de auto ook niet hoef te wassen.

#40dagenbloggen, uitleg vind je hier, deelnemers vind je hier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?