Waaruit moet jouw laatste avondmaal bestaan? Deel je menu, en link eventueel door naar de restaurants die moeten komen leveren. (pagina 202, opdracht 7)

Zoals gezegd, ik heb een beetje gemorreld met de volgorde, we keren van nummer 9 terug naar nummer 7.

En ik vind dit eigenlijk een moeilijke vraag. Ik eet graag, en ik kook graag, maar ik ben zo niet van lievelingseten. Daarvoor zijn er teveel dingen die ik graag eet. Ik ben niet aan sterrenrestaurants, ik geef mijn geld liever uit aan andere dingen dan aan heel duur eten. Ik heb het wel voor lokale en eenvoudige keuken. Zoals Noah hier in de buurt. Of Wunderbar. Of FranzGustav. Heel eenvoudige dingen. Soep, quiche, slaatje, boterham, kwaliteitsburgers… nom. Of gewoon een hamburger met frieten bij Frituur Dampoort. Of de gewone, simpele dingen die we thuis maken. Zoals de spruitenschotel van dit weekend. Of een venkelstoofpotje. Of gevulde paprika’s. Of bloemkoolschotel. Of een croque met wat alternatieve dingen tussen (olijven, artisjokharten…). En clementinekes! En een lekkere appel! En zomerfruit in de zomer… een fruitsla met heerlijk zoete meloen, ananas… oh en Franse kersen in Frankrijk! En een lekker vers Frans brood met een lekkere Franse kaas. Of gewoon mijn ontbijt (havermout, muesli, melk). En koffie, koffie! Och mens, ik weet het niet. Er zijn gewoon teveel dingen die ik lekker vind! En ik ga nog niet dood ook.

(bovenaan staat een collage van telefoonfoto’s uit 2017)

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?