Dus, waar zaten we met die huisvlijt voor het peutertje en #lililove. Even kijken. Oh ja. We hadden pyjamaatjes, een jurkje en we eindigden met een shirtje. En daarna ging ik voort op het elan van dat shirtje. Met nog shirtjes.

Eentje in heerlijk zachte streepjestricot van bij In den beer. Zelfde patroontje van Nap Time Creations, waar ik boordjes aanzette. We love it. En Lili staat er zalig mee.

Initiële bedoeling van dit streepjesstofje was om het te combineren met een schitterend cactus-tricootje tot een kleedje, maar daar had ik geen zin meer in. Van het cactus-tricootje wilde ik dan een legging maken, maar daarvoor had ik te weinig stof gekocht. Ik maakte er uiteindelijk een heel simpel rokje van. Zonder patroon, gewoon wat maten opzoeken, stofbreedte van de stof gebruiken, rekker en zoom. Et voilà.

En zoals gezegd, de twee gaan perfect samen.

Janna maakte nog een hoop schattige foto’s van Lili met het rokje (en een shirtje dat ik eerder maakte) en ik kan niet kiezen dus bij deze… cuteness overload!

Ik maakte verder nog een petrolkleurige legging die er ook goed bij past:

(patroon ook van Nap Time Creations)

en nog een shirtje in terracotta kleur. Mijn stofkeuze was echter niet ideaal (punta di roma), en zoals ik vreesde, raakt het kind haar hoofd er niet door. Weer iets bijgeleerd!

Als laatste volgde er nog een shirtje met tricot uit mijn webshop-verzameling: raketjes voor ons energiebommetje (ik kan het niet laten, ik kan het niet laten, het bekt nu eenmaal zo lekker).

Maar, kijk, soms is ook de energie van een energiebommetje helemaal op.

En dan slaapt ze meer dan schattig in haar raketjes-shirt.

Foto’s zonder kind gemaakt met mijn telefoon-camera, foto’s met kind gemaakt door mama Janna. Ook met haar telefoon.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

  1. Hoi Anne,
    Dit zijn prachtige foto’s van en prachtig kind in prachtige kleren…
    Echt leuk om naar te kijken. Goe bezig!
    Groetjes,
    Ninke

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: