Maak een anti-bucket list: welke dingen hoop je nooit te moeten doen voor je sterft. (pagina 202, opdracht 3)

Never say never is één van mijn motto’s. Maar als ik een anti-bucket list moet opstellen, kan ik wel wat dingen bedenken die ik nooit (meer) wil doen. Er zijn een aantal terugkerende thema’s, die te maken hebben met ofwel hoogte, ofwel insecten, ofwel sport. Ik probeer het niet té ver te zoeken, het lijkt me evident dat ik niet levend begraven wil worden of in de gevangenis wil belanden (ja, ik heb wat inspiratie gezocht bij andermans lijstjes). Een lijstje van 13 dingen, lijkt me wel gepast voor een anti-bucket list.

 1. insecten eten
 2. bungee jumpen
 3. rollercoaster ride of andere pretpark toestanden
 4. opnieuw beginnen roken
 5. naar een musical gaan
 6. naar de Night of the Proms gaan
 7. naar het Vlaams Nationaal Zangfeest gaan
 8. een spin of slang vasthouden
 9. parachutespringen
 10. surfen
 11. lid worden van of stemmen voor de N-VA of het Vlaams Belang
 12. yoga doen
 13. horrorfilms kijken

Dit bericht houdt géén veroordeling in van mensen die die dingen wel willen doen (behalve dan van puntje 7 en 11, daarover ben ik minder verdraagzaam), het is gewoon wat ik niet wil en daarmee is alles gezegd wat mij betreft.

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

 1. wat ik niet meer wil doen is : night of the Proms, Vlaams Nationaal Zangfeest, horrorfilms kijken. Wat ik niet gedaan heb maar zeker niet zal doen is : insecten eten, bungee springen, rollercoaster, een slang vasthouden, lid worden van rechts. Oh ja, parachutespringen durf ik niet. Interessant “bucketje”!

Zeg het eens?