Deel vijf supergoede blogs en leg uit wat ze volgens jou zo fantastisch maakt. (pagina 146, opdracht 7)

Dat #projectblogboek, dat gaat hier jaren meegaan. Zoals er iedere keer pauzes zitten tussen verschillende opdrachten, sleept dat jaren aan. Er zal ondertussen al een tweede blogboek zijn. Zouden daar ook ideeën voor blogposts instaan? Het zal me benieuwen. Als dat zo is, ben ik echt voor een decennium goed.

(voor wie hier nog niet lang meeleest, onderaan deze blogpost staat een link naar een beetje van een uitleg wat dit #projectblogboek is. Ik ben hier al meer dan 2 jaar mee bezig, niet altijd even vlijtig, er zijn periodes dat het volledig stil ligt. Maar ik denk dat ik nu weer eens een beetje ga voortdoen).

Eigenlijk was ik van plan geen opdrachten over te slaan. Maar, zoals eerder gezegd, Satur9’s World is my kingdom, I do as I please. Dus heb ik nu besloten dat ik verschoond ben van alle opdrachten te doen, en sla ik er een paar over. Want die opdrachten die me niet liggen, die vertragen de zaak ook wel.

Ik had hier al een blogpost klaarstaan met opdracht 4 van pagina 146. Deel je dagelijkse rituelen, routines waar je niet vanaf stapt. Stond klaar om te publiceren. Heb ‘m weer bij de concepten gezet, vond ‘m te idioot voor woorden. Vind ik nog steeds, en is ondertussen getrasht. Opdracht 5 (maak een gids) en 6 (geef een rondleiding door je woonplaats) sla ik dan ook maar over, nu ik toch bezig ben. Op naar opdracht 7. Deel 5 supergoede blogs. Ik ga blogs delen die ik graag lees, momenteel.

  1. Michel Vuylsteke’s weblog. De Gentse klassieker die ik al jaren lees. Met soms berichten die ik zo fantastisch zinloos vind dat ik ze ook zou willen durven schrijven (dat bericht dat ik getrasht heb, bijvoorbeeld). Of berichten over boeken die me niks zeggen. Berichten over eten (maken) compleet buiten mijn comfort zone. Berichten over politiek die er zo knal op zijn dat het niet menselijk is. Berichten die de menselijke misère zo adequaat omschrijven dat het pijnlijk wordt.
  2. Sedert Annelyse en haar gezin met de fiets door Europa trekken, lees ik elke dag met heel veel plezier. Kort en bondig, wat foto’s. Life as it is on the bike.
  3. WikiHow. Eigenlijk geen blog, sorry. Maar deze site zit in mijn feedly. Meestal lees ik enkel de titels, en als ik al eens verder lees, geraak ik over het algemeen niet tot het einde. Maar ik vind het zalig, Howto’s over de meest uiteenlopende tot waanzinnige onderwerpen. Een greep uit de recente onderwerpen? How to knit a scarf. How to discipline yourself. How to sue your employer. How to detect a remote access to my computer. How to integrate using expansions of the gamma function. How to beat anxiety naturally. How to set SMART goals. How to be the person you always wanted to be. De meest uiteenlopende tot waanzinnige onderwerpen, zoals ik zei.
  4. Tja, en dan kom ik al in de problemen eigenlijk. Er zijn nog blogs die ik heel graag lees, Nike bijvoorbeeld, of vertellementen, en Lien lees ik ook nog altijd heel graag, en Ivan ook, oh en no butterfly, maar om dan te gaan kiezen? Hier hou ik het bij, voila! 🙂

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: