Voor in die mooie retrovoiture waarin ons kleinkind kan slapen, wilde ik nog een dekentje haken. Een dekentje met veel kleurtjes, dat wilde ik.

DSC_7073

Ik bestelde bij stoffen.net wol (Rellana micro) in veel kleurtjes. Met granny stripes wilde ik er een kleurrijk project van maken met alle kleurtjes willekeurig door elkaar. Maar al snel bleek dat een structuur mooier was, die me deed denken aan een regenboog. Het regenboogdekentje was geboren.

DSC_6930

Het reisde met ons mee door Frankrijk, ik haakte in de mobilhome, op ons plekje in de zon tijdens de tijdrit, terwijl we wachtten op de reparatie van de mobilhome, op weg naar huis… en toen was het nog steeds niet af. Want ik had toch wel minder tijd gehad om te haken dan ik voorzien had. Dus werd er thuis nog vlijtig doorgehaakt tot de wol zo goed als op was. Nog een randje met een picootje errond in crèmekleur, en het dekentje was af.

DSC_7060

Ligt mooi zo, in die ouderwetse voiture. Zo kan Lili lekker bij ons komen logeren!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?