Voor onze vakantie begint, wilde ik voor Lili nog wat kleertjes maken. Janna zei dat ze niet zo heel veel had om te combineren met de kleertjes met een motiefje, en ik had nog effen stof liggen gekocht bij allerlei gelegenheden. Daar kon dus makkelijk een mouw aan gepast worden. Een deel van de kleertjes is voorzien in maat 62, de andere in maat 68. De maatjes 68 hou ik voor na de vakantie, de maatjes 62 zijn klaar.

Eerst een legging (Emma en Mona) in kakigroen tricot, en een shirtje (Kiind) in dezelfde stof. Niet noodzakelijk te gebruiken als een setje, maar om te combineren met andere kleertjes dus. Het was wat lang geleden en het eerste mouwtje verliep wat stroef, maar daarna liep het wel lekker.

DSC_3079

Daarna een grijs shirtje. Beide stofjes komen van stoffen.net.

DSC_3087

De mouwtjes zijn een hoop gepriegel, maar ze zijn wel erg mooi:

DSC_3085

Daarna volgden nog een shirtje, legging en baby bloomer in oranje tricot (geen idee meer waar ik die haalde).

DSC_3101

De baby bloomers zijn very cute, maar ik heb toch wel een vreselijke hekel aan die rekkers erin prutsen.

DSC_3091

Al bij al een mooi stapeltje kleertjes.

DSC_3124

Ondertussen stond in een hoekje een T-shirt voor de mama toe te kijken hoe al die kleertjes in elkaar gestoken werden.

DSC_3109

Ik maakte op aanvraag nog eens een Deer & Doe Plantain shirt in een mooi katoenjersey van de Modecoupon, en ik ben er best tevreden mee. De foto’s die ik ervan maakte daarentegen, daar ben ik niet zo blij mee. Maar Janna is wel tevree met het shirt.

DSC_3119

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?