Ik had beloofd eens een blogpost te schrijven over de naailabels die ik gebruik.

Mijn eerste labeltjes kreeg ik cadeau van een lieve collega die vond dat mijn noeste handenarbeid mooi gemerkt moest worden. We zochten samen labeltjes uit bij Nominette, en ik was daar heel tevreden over. Zilveren lettertjes op een zwarte achtergrond, hee mooi vond ik ze.

Nu is het wel zo dat ik labels praktisch vind: ik gebruik ze om mijn kleren op te hangen aan haakjes aan de badkamerdeur. Kleding zonder een (open) labeltje vind ik vervelend, hoe hang je die dan aan dat haakje zonder erna met een bult in je nek rond te lopen.

De labeltjes gingen er goed door, en ondertussen bestelde ik er al een tweede partij. Waar op de eerste labels nog gewoon mijn naam stond, staat op de tweede versie mijn nickname Satur9. Ik bleef wel bij zilver en zwart, ik vind dat mooi.

20160318_112345

Toen ik babykleertjes begon te maken, stak de nood aan maatlabeltjes al snel de kop op. Anders hou je die mini dingetjes toch niet uit elkaar? Ik bestelde maatlabeltjes bij MaMarieke. Tot mijn grote tevredenheid.

20160318_112445

Maar daarna begon ik zo’n beetje in de knoop te zitten met mijn eigen labels. Ik kreeg die niet goed in die babykleertjes genaaid. Het zijn geen labels om opzij in kleding te naaien (ze rafelen snel uit), dus dat ging niet. Meneertje Mertens stelde al snel voor om te kijken voor labeltjes die je opzij aan de buitenkant van kleding kan naaien.

Ik kwam uit bij Cottontrends, waar ik 2 soorten labeltjes bestelde: zwarte letters op een wit label, en witte letters op een zwart label. Deftige prijs, en zeer goeie service, vind ik.

20160318_112742

En zo naai ik gelijk een pro labeltjes aan de buitenkant in kleding, en binnenin zit voor baby’tjes een maatlabeltje!

20160318_112541

20160318_112601

DSC_1502

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: