Bespreek de vijf films die iedereen in jouw niche gezien moet hebben en waarom (pagina 166, opdracht 7)

Zo. Wat moeten we hier nu mee. Ik ben ten eerste geen film-mens. Ik zou niet weten welke films een ander gezien moet hebben. Films in mijn niche dan nog? Vergeet het.

Gisteren dacht ik, ik presenteer gewoon mijn favoriete series. En Janna zei dat ook, toen ik haar gedacht vroeg. Dus, kijk, het heeft zéér weinig met bovenstaande opdracht te maken, maar hieronder vindt u: mijn 3 favoriete series op dit moment!

Call the Midwife

callthemidwife

Prachtige Engelse serie over vroedvrouwen in het Londense East End aan het eind van de jaren 50, begin jaren 60. Nostalgie, retro, zalig om naar de kijken. Maar absoluut geen geromantiseerd beeld van het leven toen, de serie is bij momenten echt keihard, rauw, pijnlijk om naar te kijken.

Je ziet er regelmatig gehaakte dekentjes en zelfgemaakte kleertjes passeren. Toch nog een link met mijn niche.

Grey’s Anatomy

greys-anatomy

My guilty pleasure. Ik keek vroeger ook heel graag naar er. Moet altijd kunnen, een serie over ziekenhuizen en alle romantische perikelen die zich afspelen onder het personeel.

Meredith leert op een bepaald moment breien. Klein linkske met mijn niche!

House of Cards

house

Onlangs naar beginnen kijken, machtige serie over de Amerikaanse politiek. Vuil spelleke, als het er in het echt ook zo aan toe gaat, en dat zal wel. Kevin Spacey is echt wel de max. Een beetje Borgen op zijn Amerikaans.

Er haakt of breit of naait niemand, behalve dat ze elkaar volop naaien. Dan toch nog een link met mijn niche?

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?