Wat is jouw beste aankoop van het jaar geweest? Share! (pagina 92, opdracht 7)

DSC_0875

Mijn beste aankoop van het jaar was een sacoche. Een sacoche van 3 euro die ik kocht bij de kringloopwinkel.

Op een werkdag over de middag ging ik met Sophie naar de kringloopwinkel vlakbij het werk. We zagen er elk een sacoche die we wel leuk vonden maar och ja waarom zouden we die kopen? We gingen ze toch niet gebruiken. Van ons hart een steen gemaakt en zonder aankoop terug naar het werk.

Alwaar ik een beetje spijt had van mijn beslissing. De sacoche was echt iets helemaal anders dan wat ik normaal gebruik, maar ze was so cute en ach, 3 euro, daar kan je toch niet verkeerd mee doen. Janna zei nog: ga na het werk terug, en als ze er nog is, dan is het karma en koop je ze.

Na het werk ben ik niet teruggegaan, ik had geen goesting.

Maar de sacoche bleef door mijn hoofd spelen.

In die mate dat ik op vrijdagnamiddag Meneeertje Mertens meegesleept heb naar de kringloopwinkel, in de hoop dat de sacoche er nog stond. Karma in tienvoud, want de sacoche was er nog.

DSC_0885

En nu ben ik de gelukkige eigenares van een vreselijk cute sacoche voor het fenomenale bedrag van 3 euro. En ik ben daar nog steeds blij om. En ik gebruik ze nog ook!

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?