Laat drie experts aan het woord die drie keer dezelfde vraag beantwoorden en link naar hun sites of blogs (pagina 92, opdracht 1)

De eerste “opdracht” (ik noem die dingen dus zo) mocht doorgegeven worden aan 3 experts. Dus gaf ik dezelfde opdracht aan 3 mensen: schrijf iets over wat je graag doet. Hoeft niet lang te zijn, als je daar geen zin in hebt. Gewoon een gaststukje voor mijn blog.

De tweede expert aan het woord is Janna, gespecialiseerd in beelden.

Mijn mama is een betere schrijfster dan ik. En ik heb het niet echt graag over mezelf. Maar goed, hier gaan we dan.

Hetgeen waar ik mij het allerliefst mee bezighoud is beeld. Beeld in elke vorm, met gelijk welke kleur of met welke inhoud dan ook. Fotografie en film. Ik maak videoreportages om mijn brood te verdienen, ik maak foto’s omdat ik dat graag doe. Fotografie en film. Dat zijn in mijn ogen twee verschillende dingen die toch heel sterk aan elkaar hangen. Op die manier heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en mag ik elke dag doen wat ik het allerliefste doe. Beeld. Want dat is wat we nodig hebben om onze herinneringen levendig te houden, om terug te kunnen kijken op wat mooi of triest was. En dat is mijn doel: ik wil emoties losmaken, doen nadenken, laten herinneren. Soms lukt me dat.

En hier een reeksje foto’s, gewoon, zomaar!

Één van m’n favoriete vakantiekiekjes, juli 2015

01

Soms doe ik ook van die shoots, met modellen en al, november 2015

02

Omdat ze zo spontaan is, mei 2015

03

En nu gaan we een beetje terug in de tijd

November 2013

04

Analoog, ergens in 2011

05

En dan nog een zelfportret met mijn liefste lief, maart 2013

06

Lieve groetjes en misschien tot snel
Janna

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?