Lies vond mijn shirt met raglanmouwen wel mooi, zeker met de rode stof met reliëf. Met kanten mouwen zag ze dat helemaal zitten. Wilde het toeval dat ik nog genoeg rode stof over had voor een shirt, en dat ik kant en boordstof in mijn schuif liggen had.

DSC_0015

Dus gaf ik toe aan de nood aan instant gratification na het débâcle van de Four Seasons jurken, en flikkerde voor haar het gewenste shirt in elkaar.

DSC_0017

Waarna ik het mooiste stofje nog voor het laatst bewaard had, vind ik. Zalige zwart-wit stof met eenvoudige bloemen, langs beide kanten te gebruiken. Ik koos (nogal voorspelbaar but who cares) voor de donkerste kant, en maakte nog zo’n shirt met raglan mouwen. Met genoemde mouwen in punta di roma.

DSC_0028

Mooi, makkelijk, draagbaar. Wat wil een mens meer?

DSC_0032

Patroon: McCall’s M6992 / Stof van bij In den beer / paspop vergeten decoreren met een schoon kettingske, volgende keer beter!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: