Een paar maanden geleden kondigde ik hier een zomerreces aan. Ik heb ervan genoten, alleen raakte ik er niet goed uit. Niet veel zin om te bloggen, en op één of andere manier glipte de tijd een beetje door mijn vingers. 

WP_20151003_001

Maar genoeg met mijn hoofd in de wolken geleefd, zo stilaan komt de bloggoesting terug. En ga ik het hier weer wat levendiger maken. Het werd tijd, want van zomer is al lang geen sprake meer, het neigt meer naar winter. Ook al is dat pokkevroeg, ik zag net bij mijn Facebookherinneringen dat we een jaar nog in volle zon in het Antwerpse gingen fietsen.

Er staan foto’s van wat recente naaiexploten klaar, en er staan wat naaiexploten klaar om gefotografeerd te worden. Ik kreeg een lesje Lightroom, dus hoop ik de foto’s vanaf nu wat te kunnen bijwerken. Er staat ook een nieuwe naaimachine op mijn tafel, dus ik kan me helemaal smijten.

blogboek

Ik ga ook eens het blogboek terug opdelven, zodat het #projectblogboek weer kan verdergaan, want dat geef ik zeker niet op.

31daysphoto-500x500

En de fotolessen 31 Days to a Better Photo ga ik ook weer eens verderzetten!

Plannen genoeg dus, nu alleen zien dat ik er niet in verzuip 🙂

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?