DSC_7659

Bij de stoffen die ik bestelde bij stoffen.net zaten deze keer nogal wat dingen die wat anders uitdraaiden dan ik verwacht had. Maar het was goedkoop, dus had ik geen zin om te klagen. Ik liet liever mijn hersenen wat overuren doen om te bedenken wat ik er wel mee kon aanvangen.

Twee stofjes waren eerder groen/kaki van kleur in plaats van grijs. Eentje was ook heel dun en een beetje smalletjes qua stofbreedte. Maar daar zag ik al snel een shirt in voor Janna, want zij ziet deze kleur graag, merkte ik al in haar garderobe. Uit het andere, dikkere ribtricot, maakte ik een slaapshirt voor mezelf, en uit de overschot kon nog een topje voor Janna om onder het dunne shirt te dragen.

DSC_7648

Het topje is een gratis patroontje dat ik vond bij Me & Sew. In 1 maat, medium, en dat bleek voor Janna toch op het allerkleinste te zijn. Volgende keer teken ik er naadwaarde bij, en dan is het perfect, denk ik, want het is wel een mooi modelletje.

DSC_7657

Het shirt werd het Deer & Doe Plantain shirt, wat anders. Beetje gezweet op de dunne stof, vooral bij de afwerking van de mouwen. Maar het kwam goed, en de juffer is tevree.

DSC_7662

Voor mezelf hetzelfde Deer & Doe Plantain shirt, maar dan met korte mouwen. Zonder zweten, zat snel en vlot in elkaar.

DSC_7650

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: