DSC_6656

Het vervolg van mijn zeer productief weekend, de teller staat op 2 shirts en 2 broeken op 2 dagen tijd. Ik vond dat Milan wel eens wat nieuwe pyjamabroeken verdiende, vooral omdat de eerste exemplaren niet altijd in de meest geschikte stof gemaakt waren, en het nogal snel begaven.

Ik had mijn gedacht gezet op broeken in sweaterstof, en zag bij Pretty Mercerie betaalbare sweaterstof in allerlei mooie kleuren, die daarbij nog breed was ook, zodat ik de broekdelen niet onder elkaar moet leggen en zo gruwelijk veel stof nodig heb. De verzendkosten zorgden ervoor dat ik er eens diep over moest nadenken, maar ik ging toch overstag. Kocht blauwe en grijze sweaterstof voor Milan en een stuk mooie kant voor mezelf. Wat allemaal snel afgeleverd werd in een heel mooi pak. Ik tevree.

Blauwe stof in de wasmachine gezwierd, want ik wou er toch snel een broek van maken. Want de stof is mooi, heerlijk zacht maar ook behoorlijk warm, dus als ik wil dat hij ze nog een beetje kan dragen voor de zomer…

Ik haalde mijn oude, vertrouwde, simpele pyjamabroekenpatroon boven, en flikkerde op een namiddag een broek in elkaar.

DSC_6638

En volgens mij hè, gaat hij die broek gewoon niet meer willen uitdoen. Zo lekker warm en zacht!

DSC_6643

Ik wildege nog nekeer efkes stoefen met hoe mooi de zomen wel zijn  met de coverlock, en toen bleek die op de foto ineens grijs!

DSC_6646

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: