Zondag mocht ik mee met Janna naar het Fair Fashion Fest in het MIAT in Gent. Het Fair Fashion Fest was een soort festival georganiseerd door FairTrade Gemeente Gent rond eerlijke mode. Who Made Your Clothes?

Ik ging er niet zozeer voor het inhoudelijke, maar om te kijken en ook om plaatjes te schieten. Janna was journalist, ik speelde journalist. Ze liep rond met haar camera op haar schouder, en ik liep achter haar aan met mijn fototoestel in de aanslag.

Ik registreerde kleuren, mensen, zonlicht, architectuur, en een journaliste aan het werk.

Janna’s reportage voor AVS vind je hier.

DSC_6158

Een konijn dat geniet van de winterzon.

DSC_6204

De camera was altijd en overal present.

DSC_6207

DSC_6210

Niet iedereen was altijd even gelukkig.

DSC_6219

Fashion Revolution.

DSC_6223

DSC_6253

Stofjes. Ik had bewust geen geld meegenomen. (Janna trakteerde me wel op een lekkere ice*tea)

DSC_6229

Mijn favoriete foto nr. 1.

DSC_6230

Als je naar AVS kijkt en je ziet dit handje de microfoon vasthouden: wel, ’t is dat van Janna.

DSC_6257

Breikransje. Met koekjes en thee en al. En een breiende meneer.

DSC_6273

BoHo. Al even gezellig.

DSC_6290

Mijn favoriete foto nr. 2.

DSC_6293

Er was ook een modeshow, maar daar zag ik niet veel van, wegens ondertussen heel druk. 2800 man zou er geweest zijn. Meer dan dit zag ik dus niet.

DSC_6329

De dag kan uiteraard niet eindigen zonder enige totentrekkerij. Toch?

DSC_6381

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?