nieuwjaar

2014 was het jaar waarin onze grote kinderen een aantal grote stappen zetten. Janna behaalde haar diploma journalistiek en mocht meteen aan het werk bij AVS.

Nadat Janna en Florian eind 2013 gingen samenwonen, kochten ze in september 2014 hun eigen huis, verbouwden dat kort maar hevig, en trokken er in december in.

Milan behaalde zijn diploma elektricien, maar doet er nog een zevende jaar industriële elektriciteit bij. Hij behaalde zijn rijbewijs, kocht een auto en toert er nu lustig op los.

Grote en belangrijke stappen in het leven van een jongvolwassene!

Ons leven kabbelde rustig verder, met wat werkveranderingen voor Meneertje Mertens (van Anderlecht naar Nijvel naar Merelbeke naar Deinze, binnen dezelfde firma), bij mij op het werk bewoog er niet veel, net zoals op school bij Jens en Lies.

We zijn ondertussen 1 jaar en 3 maanden gestopt met roken, en fietsen er sinds maart lustig op los. Niet dat er nu veel beweging is, zeker bij mij niet: ik ben een goedweerfietser, en als het niet functioneel is (huis-werk-huis), krijg je mij in de kou toch maar moeilijk de fiets op.

Mijn heerlijke stad Gent leed zware en pijnlijke verliezen dit jaar: na het overlijden van Jan Hoet, Gerard Mortier, Piet Van Eeckhaut, Luc De Vos en Walter De Buck, zal Gent nooit meer hetzelfde aanvoelen.

Hopelijk hebben we daarmee echt wel het ergste gehad, en mag 2015 een mooi en gezond jaar worden voor iedereen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. En bijna 6700 sigaretten niet gerookt, ongeveer 1800 euro niet uitgegeven (toch niet aan sigaretten), en 38 dagen en 7 uren niet buiten staan roken 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: