Ik heb het blogboek nu zelf (stukjes gelezen hier en daar, ziet er interessant uit, na het lezen vertel ik er wel wat meer over) en vermits het #projectblogboek bij i. ietwat te traag naar mijn goesting gaat, doe ik zelf verder vanaf nu.

In het scannen van de afbeeldingen heb ik geen zin. Gewoon een titeltje zal moeten volstaan.

Toon een sneak peek van een project/blogpost waaraan je werkt (pagina 22 opdracht 6)

Simpeltje, dit vermits stofje en bovenste pagina van het patroon op mijn bureau lagen. En omdat het een sneak peek is, is de winterdonkerte op deze foto’s (zoals op al mijn recente foto’s) eens niet erg. In de loop van de week ga ik patroon aan elkaar plakken, overtekenen, knippen, stof knippen, en hopelijk kan ik vrijdag beginnen naaien. Lijkt me een beetje strakke timing, maar we zien wel. Vertraging is niet erg wegens vrijdag het begin van 2 lange, zalige weken vakantie.

22_6_sneakpeek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: