Het is weer school en ook onze twee weken verlof zitten erop.

maandag: Parijse mix (Colruyt, diepvries, mengeling van aardappeltjes, boontjes, champignons en spekjes) met boomstammetjes (op maandag ben ik zeer te vinden voor de snelle en gemakkelijke hap)
dinsdag: kabeljauwburgers (hadden we nog in de diepvriezer zitten en moesten op) met krieltjes en spinazie
woensdag: couscous, groentenstoofpotje (ajuin, paprika, venkel, courgette) en chipolata’s
donderdag: zou ik een pastaschotel met prei en eitjes maken. viel mijn frank dat ik voor dinsdag voorgekookte Bourgondische krieltjes voorzien had en ik dat glad vergeten was (stond niet netjes uitgeschreven in mijn menu). dus veranderde het naar krieltjes, gestoofde prei, en gebakken eitjes (meneertje Mertens had zin in gebakken eitjes, en als hij ze zelf wilde bakken, was dat geen probleem)
vrijdag: pasta gehakt spinazie kruidenkaas
zaterdag: penne, broccoli-bloemkool-worteltjes, spekjes, een sausje met kruidenkaas en bieslook
zondag: gehaktballen mozzarella voor Jens zijn verjaardag

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d