Na het geslaagde 365 project (happy happy joy joy), komt er een gelijkaardig project voor 2014.

Via het gezellige, kleine, Belgische haakgroepje of Facebook kwam ik aan de weet dat we voor 2014 kunnen meedoen aan een gelijkaardig project. De CAL 2014 (waarbij CAL staat voor Crochet Along). Deze crochet along is ondertussen zowat een hype geworden, en er doen enorm veel mensen mee.

Bedoeling is per week een aantal rijen te haken voor een deken. Rijen in verschillende kleurtjes en verschillende steken. Per week krijgen we een PDF met het patroon voor die week.

Maar op zich is iedereen vrij om te doen wat ie wil. Wil je granny squares haken, ook goed. Wil je een groter deken haken, ook goed.

Ik ben van plan me te houden aan het basispatroon. Ik heb de nodige wol besteld, de wol die men voorstelt voor het project. In leuke kleurtjes, vind ik, alleen met het geel ben ik niet onverdeeld gelukkig, maar we zien wel hoe dat uitdraait.

cal2014b

De wol is ondertussen aangekomen, de eerste twee rijen gehaakt. Binnenkort maak ik een nieuwe pagina aan, “cal2014”, die zal je rechtsboven vinden bij de andere pagina’s “wie”, “waar”, “365” en “contact”

Op hoop van zege!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Volgens mij is dit een makkelijk vol te houden project: 2 tot max. 4 rijtjes haken per week, goed te doen toch? 🙂

    Bdankt voor de boekentip, ga ik meteen eens bekijken!

Zeg het eens?