Blijkbaar valt het toch op, dat het hier weer stil is. Ik kreeg de opmerking dat er niet veel verschijnt momenteel. En blijkbaar wordt hier toch ook gelezen, want ik kreeg commentaar op mijn Dampoort-reeks. Fijn, allemaal.

Het was hier inderdaad stil. Nadat ik ziek was, was de fut er een beetje uit. Op alle vlak eigenlijk. Wat handwerk betreft, gebeurde er ook weinig spectaculairs, alleen stilletjes verder doen aan de lopende projecten. Het was een beetje als mijn haar, dat er ook wat slapjes bij hing. Maar dat zeggen, dat is niet hip, want een mens moet voortdoen-voortdoen-voortdoen want ah ja druk-druk-druk. En dat van mijn haar is ook opgelost want mooi geknipt door onze lieve kapster en mooi gekleurd door mezelve.

Maar goed. Het is vakantie, ik heb vakantie, en de energie komt weer wat op peil. Binnenkort zwier ik de achterstallige weekmenu’s online, er is ook nog een week Dampoort (ik vond dat ik me wat speling kon permitteren wegens 2 weken toch geen nieuwe foto’s), er komt nieuws i.v.m. het 365-project, ik heb een projectje af waar ik pas in januari over kan bloggen, en vanaf morgen ga ik me eens smijten in het naaiwerk dus daar zal ook wel wat gebeuren.

Jaja, ik leef nog!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?