Laat ik dit één keer per week proberen vol te houden. Alhoewel ik vind dat ik niet veel te vertellen heb deze week.

lezen
Mmmh. Vorige week wist ik niet wat ik aan het lezen was. Nu ook al niet. Toch maar eens gaan zoeken of ik iets kan vinden op mijn Kindle account. Aha. Wat ik vorige week las was Into the Darkest Corner van Elizabeth Haynes, en nu Creep van Jennifer Hillier. Twee boeken met een vergelijkbaar thema, een relatie die compleet fout loopt. In het eerste boek krijgt de vrouw last van OCD en leert ze daaruit te groeien. Hoe het in het tweede boek gaat, moet ik nog zien.

luisteren
Ik luisterde op het werk opnieuw naar Studio Brussel, waarbij we ons met z’n tweetjes in het bureau zaten te ergeren aan de reclame, maar daar dan al snel om zitten te gieren van het lachen. We hoorden ook Radiohead, en dat is nooit mis, natuurlijk.

kijken
De volgende serie waar ik aan snel tempo verslaafd aan geraakt ben, is Downton Abbey. Over een aristocratische familie en hun bedienden in Yorkshire. De eerste serie was er al snel doorgejaagd, en al na 2 afleveringen was ik helemaal mee. Serie 2 is nu aan de beurt.

plannen
Ik zie regelmatig dingen passeren van 1 jaar lang elke dag een foto, of een filmpje van 1 seconde per dag… ergens zit zo al maandenlang een idee te borrelen in mijn hoofd, misschien dat ik er volgende week eens mee begin. Als ik het niet vergeet.

niet vergeten
Puzzelbonnetje uit de krant aan Hilde geven… het zit al in mijn portefeuille, nu moet het nog op haar bureau geraken.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: