We hebben ons eens dubbel geplooid, en de rotzooi die onze bureauruimte geworden was, opgeruimd. Eén en ander gereorganiseerd, mijn PC (die ik toch niet meer gebruikte, ik zit liever in mijn zetel aan de laptop) geliquideerd (en inhoud herverdeeld, of bewaard als reserve), van bureau gewisseld, een kastje naar beneden gehaald en op den bureau gepoot.

Resultaat: proper en netjes PC-hoekje voor meneertje Mertens, proper en netjes naaihoekje voor mij. Bijkomend voordeel: de zich opstapelende berg naai- en haakgerief rond mijn zetel is ook wat geslonken.

In de loop van volgende week nog eens onze administratie en bijbehorende kast op orde zetten, en het is helemaal in orde. Hiep hiep!

01-09-2013 - Atelier - 0009a

01-09-2013 - Atelier - 0015a

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: