Ik loop weer serieus achter met mijn weekmenuuts. Het is vooral een geval van te tam om iets te posten, want ik loop ook achter met mijn handwerkdingen: een gehaakte trui en een genaaid rokje. Maar allez, ik zal al eens twee weken inhalen, vooraleer het weer eens woensdag is en ik drie weken achter zit, en het redelijk hopeloos wordt. Allez hoppa. En ondertussen test ik mijn publish ding ook eens.

maandag: aardappelpannetje met spek en spruitjes. het was er het weer nog voor. en er zaten nog spruiten in de diepvriezer die op moesten, anders bleven ze er tot na de zomer inzitten.
dinsdag: gebakken zalm, aardappeltjes in de oven en sla, tomaat en komkommer
donderdag: gegratineerde prei met tagliatelle. en gekookte eitjes erin. 
vrijdag:  spaghetti met spinazie, gehakt en kruidenkaas, het prijsbeest van Geraldine.
zondag: er klopt iets niet in mijn weekmenu en ik weet het begot niet meer hoe het in elkaar zat
*****
dinsdag: pangasiusschnitzel, zegt mijn weekmenu, en ik vermoed dat dat met spinazie en aardappelen was. het was de week waar het allemaal een beetje gemakkelijk moest zijn
donderdag: waren er 2 oudercontacten en een autokeuring en kookte Janna, aardappeltjes met vlees van bij de slager en appelmoes
zaterdag: kiprolletjes (ge moet dat eens proberen, dat ruikt fantastisch lekker als dat in de oven zit)
zondag: gehaktballen met tomaten-groentensaus en couscous (ge moet dat ook eens proberen: ras-el-hanout door uw gehaktballen draaien, lekker jong, lekker!)

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?