Ik keek met veel plezier naar Desperate Housewives (verslaafd!). Ik keek met nog meer plezier naar Grey’s Anatomy (verslaafd x2!). Ik keek met zeer veel plezier naar The Killing (de Deense serie, niet de Amerikaanse).

Ik kijk namelijk graag ’s morgens vroeg, terwijl ik een uurtje zit te haken, naar een afleveringetje. Op woensdag, zaterdag en zondag soms meer dan een afleveringetje.

Nu zit ik bijna zonder. En nu vraag ik: hebben jullie tips?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Oh ja, Borgen, zeer knap (seizoen 1 en 2 toch, seizoen 3 moet ik nog gaan halen).
    Weet natuurlijk niet wat je reeds allemaal al gezien hebt (en hoe recent), maar wij genoten ook enorm van Beck en Wallander (de Zweedse versie – de Britse kon mij minder bekoren, ondanks Kenneth Branagh)

  2. Borgen moet ik echt wel eens kijken. Wallander en Beck zag ik lang geleden op TV. Ik heb trouwens stapels Wallander boeken gelezen. Heb jij die Deense The Killing gezien? Ik vind die steengoed. Dank voor de tips!

Zeg het eens?