Een gecombineerd project, asjemenou!

Ik haakte een babydekentje. Een mooike, vind ik. Het patroon zocht ik zelf samen op tinternet, het is namelijk heel simpel. 5 vasten en 5 stokjes afwisselen, 2 rijtjes in een kleurtje. Een neutraal kleurtje ertussen, in half stokje. En weer 5 vasten en 5 stokjes in een ander kleurtje. Enzoverder. Zo simpel is dat. En daar fantaseerde ik nog een boordje rond. Ik haakte met Drops Paris en haaknaald 5, als ik het me goed herinner.

babycadeau02

babycadeau01

Daar maakte ik nog een zakje bij, om het in af te geven. Zo’n beetje gelijk het eerste turnzakje voor het kind, later, of zo. Gebaseerd hierop. Vree content van, dit is het mooiste wat ik tot nu toe al maakte, foutloos, helemaal netjes afgewerkt. Content, content!

babycadeau03

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Amai, sjieke dinges. Op tinternet kunde wel veel vinden he.
    Ge kunt er wa van TanTanne! Je bent mijn voorbeeld! En je doet me keer op keer zin krijgen, wanneer de wol onder tstof aan
    tverdwijnen is

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: