Lies vond de muts van Janna “ooooooh zo mooi”, waarna ik dacht dat ik er voor haar ook nog eentje kon maken. Toen ik dat opperde tegen Janna, zei die: “waarom niet in de kleur van haar sjaal?”. Goed idee.

Zaterdag de wol meegebracht, en woensdag de muts snel in elkaar gehaakt. Want zo gaat dat met die mutsen, je hebt ze op een uur of 2 klaar. Gehaakt met Drops Eskimo, haakpen no. 7 in de maat L/XL (small/medium lijkt me echt voor een klein kinderkopje).

Lies wist van niets, dus toen de muts woensdagmiddag na school op haar lag te wachten, was dat een leuke verrassing. Ik ben content van resultaat, en zij ook, zo hebben we het graag.

(klik op de foto’s voor groot formaat)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. k was nog eens komen piepen op je site..

    Wat ben jij toch een gezellige dame ; toffe muts, leuk-hebbedinge- doosje, en dan dat deken, amai krijg er welliswaar zin in om naar de wolwinkel te hollen. (maar of ik het zal kunnen ;-))

    groetjes,

    Els (lina)

  2. Ha Els, wat leuk om je nog eens te lezen! Stuur me eens een mailtje met een update jong! (als je mijn mailadres niet meer hebt, via contact hierboven). Hol maar naar die wolwinkel, want jij kan dat ook, zeker weten! En het is zo plezant om te doen 🙂

Zeg het eens?