Volop bezig met winterkleren, dus. De wol was al in mei of juni gekocht, en ik had beloofd de sjaal en muts te haken ergens in de tweede helft van augustus. Toen was het opeens loeiwarm, dus moesten sjaal en muts toch nog even wachten.

Maar goed, toen werd het minder warm, en moest dit projectje eraan geloven. Een projectje was het, want dit ging nogal vooruit. Dikke wol, haaknaald 7. Muts zou op 2 uur af geweest zijn, moest ik niet eens herbegonnen zijn wegens de kleine maat eerder voorzien op een klein kinderkopje. Sjaal ging ook goed vooruit.

Dit alles tot grote tevredenheid van de ontvangster, dochterlief is er superblij mee.

Interesse? Het patroontje vind je hier. Ik volgde het getrouw, haakte de muts in de grootste maat, met zwarte Eskimo-wol gekocht bij Dolce Lana.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?