Na de armbandjes had ik best wel zin in meer. En ik had nog wel wat katoen over. Dus zocht ik nog wat verder.

Op Karin aan de haak!, een blog die ik al eerder gezien had, vond ik patroontjes voor armbandjes, die ook als halsketting kunnen dienen. En dus ging ik aan de slag. Ik had nog katoen in verschillende kleurtjes, dus maakte ik er meteen 3. Als halsketting staan ze leuk, maar je kan ze als armband ook verschillende malen om je pols draaien. En er meer of minder gebruiken, al naargelang je graag smalle of brede armbanden hebt.

Dit vond ik heel leuk om maken, ging vooruit als een tiet, op een half uurtje heb je een armbandje/halsketting. Mijn garen was wel wat dikker dan dat gebruikt door Karin, dus mijn kettingen zijn wat grover. Maar ik vind het zo ook mooi.

(klik op de collage voor groot)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: