Ik was al langer aan het zoeken naar armbandjes om te haken. Vroeger droeg ik allerlei armbandjes samen, maar die zijn één na één gesneuveld, en erna vond ik nooit mijn goesting.

Nu ben ik bezig met twee grote projecten, het zal nog wel even duren voor er iets af is. Maar ik maak graag dingen af, dus was het tijd om eens iets snel tussendoor te maken. En wat is dan beter dan armbandjes haken, met overschotjes?

De eerste vond ik op vicarno’s blog, en ik was meteen verkocht.

Dat was snel gepiept, het haken al wat minder. Nu ja, het ging wel snel, op een goeie namiddag had ik drie armbandjes. Maar ik vond het niet zo fijn om haken. Nogal een gepriegel, altijd oppassen om de 7 steken te behouden, ik vond het lastig. Maar goed, ik heb 3 armbanden! Gemaakt met een overschotje Drops Muskat Soft van de tas die ik eerst maakte, maar met een kleinere haaknaald om goed vast te haken. Ben best wel tevreden van het resultaat.

Ik haakte ondertussen nog meer juweeltjes, morgen en overmorgen meer.

 (klik op de collage voor groot)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: