Weekmenu week 28

Nog een week zonder kinderen. Waarin min of meer deftig gekookt werd (om de 2 dagen, genoeg om 2 dagen van te eten), en waarin meneertje Mertens er wel op stond toch eens frieten te halen.

Maandag en dinsdag: bij de Carrefour kochten we een flinke hoeveelheid fricandon, die we bakten in de halogeenoven. Er lagen nog krielaardappeltjes te wachten, die we bakten in de oven met grof zout, peper, rozemarijn en olijfolie. Op maandag aten we champignons erbij, op dinsdag appelmoes.

Woensdag gingen we frietjes halen.

Donderdag maakte ik gehaktballetjes in de tajine, heerlijk. Het receptje komt wel eens op onze receptensite, die ik dringend eens moet aanvullen.

Zaterdag haalden we spaghetti bij de slager, en we brachten meteen spaghettisaus mee om op zondag een zelfgemaakte pizza mee te maken.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: