Het was hier een beetje stilletjes de laatste tijd, te wijten aan de eindeschooljaarsdrukte, en aan de decompressie daarna. Daar komt nu weer verandering in.

Ik ben al een tijdje bezig aan een vestje, en dat gaat niet bepaald vlot. Later meer daarover. Af en toe wissel ik tussendoor eens af met iets anders, anders word ik helemaal zot. Na het debacle van de sletsen, had ik nog een sletsenprojectje in de wachtrij staan. Waarvan het patroontje er iets simpeler uitzag. Dat zou wel lukken. En, het ís ook gelukt. Hoera! Meteen heb ik ook mijn eerste granny squares gehaakt. En dat viel goed mee. Leuk om doen zelfs.

Ik heb me gehouden aan de kleurtjes van het patroontje, omdat ik die zo mooi vond. En het resultaat mag er best wel wezen, vind ik.

(klik op de collage voor groot)

En nu doe ik eindelijk veel wat het initiële plan was, haken terwijl ik naar de koers kijk. Of hier, haken terwijl ik naar Vive le Vélo kijk. Met de zalige mens Robbie McEwen.

Interesse? Het patroontje vind je hier. Ik heb het heel trouw gevolgd, voor maat 38-40. En met mijn schoenmaat die twijfelt tussen 39 en 40, was het toch nog aan de grote kant. ’t Is maar dat je ’t weet.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d