Het had een korte week moeten zijn, maar wegens examens van de dochter werd het toch een lange week. Wel toch net iets korter omdat de maandag in de vorige week inbegrepen zat.

  • Dinsddag

Pangasiusschnitzels, gebakken krielaardappelen, sla, tomaat

Het lijkt behoorlijk wat op het maandagmenu van vorige week, maar met vis in plaats van vlees. En de gebakken aardappeltjes, sla, tomaat en vinaigrette spreken me veel meer aan dan de spinaziepuree. Lekker dus.

  • Woensdag

Krielaardappeltjes, boontjes, kip

Verse boontjes, daar heb ik steeds weer zin in. En op Libelle lekker vond ik een recept, dat ik wel een beetje aanpaste. Het werd dus kippenfilet in de oven met sjalotjes en verse kruiden erbij, boontjes en gekookte krielaardappeltjes. Best wel OK, maar die kip kon lekkerder. Volgende keer zullen het toch kippenbouten worden.

  • Donderdag

Quiche met broccoli, paprika en hespblokjes

Uitgebreid koken, daar had ik niet veel zin in deze week. Quiche is dan altijd handig. Ik zou quiche maken met prei, maar dat seizoen is een beetje voorbij, er waren enkel hele bussels jonge prei, en dat was wat te veel voor een quiche. Dus toch maar weer een broccoli genomen, en een oranje paprika erbij. En hespblokjes.

  • Vrijdag

Frietjes

Van ’t frietkot. De student content. Wij ook. Zoonlief pakte er een beetje naast.

  • Zaterdag

Mihoen van den Delhaize

Het was een beetje zoeken, geen zin om te koken maar toch nog iets redelijks voorschotelen. Mihoen dus.

  • Zondag

Luie wijven pizza

Eigenlijk is dit veredelde luie wijven pizza. Want de echte luie wijven pizza, dat is die van Dr. Oetker. Dit was een pizzabodem, spaghettisaus van de slager, chorizzo, olijven, hespblokjes en veel kaas.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?