In juni gaat vrouwelijk Vlaanderen met de beentjes bloot, zo staat het op de blog Blote Benen, een initiatief van blogster Nike. Het waarom leest u wel op één van de links die ik hier meegeef. Een initiatief dat ondertussen ook al behoorlijk wat aandacht kreeg in de pers, en waarover u ook meer kan vinden op de facebookpagina.

Vrouwelijk Vlaanderen gaat dus een ganse maand rokjes dragen.

Ik hoop dat kleedjes ook goed zijn. Want ik, vroeger verstokte broekendraagster, draag de laatste tijd regelmatig rokjes én kleedjes. Hoewel ik een beetje moet relativeren, met de benen bloot ga ik niet zo vaak: ik draag meestal ook een legging onder mijn rokje of kleedje. Ook des zomers ja, hoewel de benen dan al wat bloter zijn: meestal zijn het korte leggings dan.

Dus hoop ik maar dat ik kwalificeer, want ik ga de leggings echt niet thuislaten. Behalve soms als ik niet weg moet, en het te warm is.

In ieder geval: wij zijn al goed bezig! Vindt u niet? (ja kweetet, het is nog een dag te vroeg)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?