Toen ik begon te haken, liepen de bestellingen binnen. Een zakje voor mijn zonnebril! Een zakje voor mijn GSM! Het zakje voor de zonnebril is ondertussen al in de sacoche, het zakje voor mijn telefoon ook. Het was even wachten op de wol, maar nu is het zakje voor Lies haar GSM ook in de sacoche.

Haar oogjes blonken toen ze de wol van mijn tas zag. Ik dacht dat ik wel wat zou overhebben, maar dat was even mis poes. Dus heb ik nog wat bijbesteld. Woensdag kwam de bijbestelling aan. En ben ik meteen begonnen aan het zakje. Tot mijn groot jolijt, en nog meer tot dat van Lies, was het op een paar uur af. Want het was woensdag haakdag. Dit zijn dus dingetjes die snel gepiept zijn. En ik vind het zelf ook leuk: vrolijke kleurtjes met een grote knoop. Uit het doosje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: