Normaal gezien een korte week, maar het werd zowat een gewone week wegens festiviteiten en een deel van de kinderen slechts laat naar hun vader. De inspiratie was nog steeds ver te zoeken. Maar: er is beterschap op komst, ha!

  • Maandag

Pangasiusschnitzels met spinaziepuree

Opnieuw spinaziepuree, uit armoe aan flashy ideeën. Met pangasiusschnitzels deze keer. En het was een beetje puzzelen, want ik had weer eens maar weinig ingeslagen. Maar ’t is gelukt.

  • Dinsdag

Spaghetti Meus

De simpele spaghetti van Meus, met trostomaatjes, pancetta, geroosterde pijnboompitten, rucola, sjalotjes, en vers geraspte parmezaan. Snel klaar, en vol smaak. Wat wil een mens meer op een dinsdag.

  • Woensdag

Venkelstoofpotje

Opgeschoven in de planning van de zondag ervoor naar woensdag. En smaken dat het deed. Ondertussen draai ik er al een extra knol venkel in, want anders lijkt het teveel op veredelde spaghettisaus. Niet dat dat erg is, maar toch, extra venkel maakt het nog lekkerder.

  • Donderdag

Bloemkoolschotel

Het is altijd iets met mij, nu ben ik te lui om links te plaatsen. Laagje spaghetti (tiens, de spaghetti was populair deze week, ah nee, de venkelstoofpot was met krielpatatjes in de oven met olijfolie en rozemarijn), laagje bloemkoolroosjes, laagje gehakt met ajuin, laagje geraspte kaas, hoppa in de oven en lekker dat dat is maat.

  • Vrijdag

Broccoliquiche

Nog eentje onder de noemer snel klaar en lekker. Quiche met ajuin, broccoli, en hespblokjes.

  • Zaterdag

Frieten van de frituur

Op zaterdag was het feest, het nichtje trouwde. Gingen we naar de trouw in het gemeentehuis, en daarna naar de receptie. Waarna we de kinderen afzetten bij hun vader, en in het terugkeren nog een pak friet met toebehoren gingen halen.

  • Zondag

Pizza

Onder de noemer luilekker: een pizzabodem, spaghettisaus van bij de slager, chorizo, olijven, geraspte kaas. Champignons hadden we jammer genoeg niet maar zo was het ook wel goed.

Volgende week wordt het ietsje geïnspireerder. Ik beloof het. Samen met het mooie weer komt de inspiratie.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?