Het eerste projectje is klaar. Om, na vele jaren haakstilte, mijn vaardigheden een beetje bij te schaven, was ik begonnen met iets simpels: een tas. Gewoon rechttoe rechtaan haken. En dat is vrij goed gelukt. Alhoewel ik toch nog een groot stuk uitgetrokken heb en opnieuw begonnen ben, patronen lezen is blijkbaar niet echt mijn forte. Het garen vond ik leuk: wat afwisseling bij het rechttoe rechtaan haken. Ik ben best wel tevreden van het resultaat. En hier in huis zijn altijd modellen aanwezig om te showen! (het huidige model is een beetje kleiner dan ik, dus bij mij valt de tas wat minder groot uit)

 

Intussen is het tweede projectje bijna af (het was wat kleiner) en bereid ik me mentaal al voor op het derde.

(interesse? het patroontje vind je hier)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: