Ik had tot nog toe een Pinterest account waar ik weinig mee deed, want het leek me allemaal zo hebbe-hebbe-hebbe terwijl we niet echt zoveel centen hebbe om te hebbe-hebbe-hebbe.

Maar nu, jezus mina help! Ik ging heel even neuzen omdat bleek dat ik daar wel wat haakpatroontjes en inspiratie zou kunnen vinden, en een wereld gaat open. Al die spulletjes, mooie dingen, patroontjes, websites en websites waar ik uren zoet zal zijn.

Ik heb het gevoel dat dat haken wel eens een nieuwe, of beter, hernieuwde obsessie zal kunnen worden, als ik niet oplet. Er zijn zoveel leuke dingen… ik heb al zin om een haakblogje op te zetten ook. Haha.

Goed. Rustig. Ik zal maar voorzichtig beginnen met hier een categorie “Haken” bij te maken. En dan zien we wel weer verder.

Ik ga nu nog wat verder haken, als u me wil excuseren.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. echt heel handig. ik heb me voorlopig nog nergens geregistreerd, we gaan het niet te zot maken 😉 bedankt voor de youtube tip.

    waarom liever geen aparte blog voor jou?

Zeg het eens?