• Maandag

Mix paysanne en gevogelteburgers

Maandag is de dag bij uitstek dat ik niet veel werk wil hebben aan het eten. Dus makkelijke dingen. Er zaten nog 4 gevogelteburgers in de diepvries (die “kidsburgers” bleken te zijn en veel te klein voor een stel grote vreters), dus dacht ik er nog wat bij te bestellen, zodat we die soldaat konden maken. Mooi niet, ze waren niet aanwezig, en uiteindelijk kregen we zes hamburgers mee. Veel te veel, da’s 1, en ik ben niet zo aan van die gewone hamburgers van de supermarkt. Ik heb ze gepimpt met wat Italiaanse kruiden en gemalen kaas (ze worden gebakken in de halogeenoven dus dat ziet er dan nog wat mooi uit ook), en zo veel het nog wat mee. Maar toch.

  • Dinsdag

Zalm in tomatensaus met gember, en basmati rijst

Lekkertje, waar ik wel veel meer zalm in doe dan in het recept (ik ben er nog steeds niet uit of dat als voorgerecht bedoeld is of niet) en ook véél meer groente. Elke keer wat meer. Nu zat er ook een overschotje witte selder bij, en dat was best lekker.

  • Woendag

Couscous met varkensvlees en groenten

Dit staat in mijn menu. We hebben dit echter niet gegeten. Maar ik weet voor den dooien dood niet meer wat we dan wel zouden gegeten hebben. Geen. Flauw. Idee.

  • Donderdag

Broccoliwok

Was very yummie, de laatste tijd ben ik te lui om de sonjascheuten erin te gooien, maar volgende keer zal het toch wel weer met zijn. Want het was eigenlijk een beetje weinig.

En toen, toen was het weekend. Kinderloos weekend. Niet bepaald veel gekookt, om niet te zeggen helemaal niet. Maar we hebben het toch vrij sober gehouden. En wanneer komt de lente nu eigenlijk?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?