Ik kreeg vanmorgen weer eens een idee in mijn kop. En pas op, als er een idee in mijn kop zit, krijg het er dan nog maar eens uit.

Ik draag af en toe vestjes en bolerootjes, en de bolero die ik onlangs nog eens aanhad, ik vind dat eigenlijk brol voor het geld dat het gekost heeft (er zit al een serieus gat in aan mijn arm).

Vanmorgen dacht ik: tiens, zou ik dat zelf niet kunnen maken? Zo met zwart katoen, haken, en een patroon van ’t internet of zo? Beetje patroontjes opgezocht, en er lijkt wel behoorlijk wat te vinden.

Nu mijn vraag aan de IJverige Wijven onder u: zou dat kunnen? Ik kan haken. Nogal basis. Simpele steekskes. Ik heb zo meer dan honderd sokjes gehaakt voor Milan zijn geboortesuiker. Ik kan een muts haken. Ik heb van die boordjes gehaakt voor aan de planken in de kast. Gordijntjes ook. Maar da’s wel allemaal nogal pretty straight forward.

Wat denkt u, IJverig Wijven, zou ik me eraan wagen? Denkt u dat het te doen is met mijn povere beetje ervaring? Of denkt u eerder, hou u uit dat wespennest jong, en hou het bij mutsen en sokjes en boordjes!

Graag uw mening!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Ha, bij die site was ik ook al uitgekomen, goed! Als je tips voor me hebt waar ik best katoen ga kopen en haakpennen (eerst eens zien wat ik liggen heb), doe gerust, want ik ben er ondertussen jaaaaaren uit…

  2. Ha, ik lees nu pas je reactie, maar je hebt dolce lana al gevonden. Voor mij top wat dienst betreft. In Gent is er ook Dumpie Wolhuis in de Salvatorstraat, maar niet zo vaak open. Phildar en Veritas vermijd ik liever, wegens duur en veel synthetisch, maar in de solden trek ik mij dat minder aan.

  3. Ik ben héél tevreden van Dolce Lana, had positieve dingen gelezen op hun gastenboek dus het er maar op gewaagd. Dumpie Wolhuis probeer ik te onthouden. Phildar en Veritas herinner ik me uit mijn kindertijd eigenlijk, van Veritas weet ik dat het duur is.
    (ik las ondertussen je artikeltje over Dumpie Wolhuis op Gentblogt, lijkt me leuk!)

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: