Weinig berichten over de kinderen hier, maar vandaag toch eens een uitzondering. Milan mocht vorige week naar de orthodontist voor de “sloop” van zijn beugel. Vanaf vorige week is hij beugelloos, hij kan zijn blijdschap niet op. Twee fotootjes. Eentje tijdens, eentje na. De grijns op de foto’s is helemaal in functie van de beugel, uiteraard. Met dank aan Janna voor de foto’s.

Milan met beugel (obviously)

 

Milan zonder beugel

We zijn tevreden van het resultaat! En hij is blij dat hij weer broodjes, pita met een broodje, plakkerige snoepen en sjieken kan eten.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Amai, chic resultaat zeg, en wat een knappe zoon. Kan me voorstellen dat hij content is.
    De jongste dochter vindt het bijvoorbeeld jammer dat ze niet gewoon een appel uit het vuistje kan eten daardoor, maar zij moet toch nog meer dan een jaar geduld hebben vooraleer ze ervan verlost is. Maar het is dan wel de laatste van het gezin 🙂

  2. En dat jaar is zo voorbij, maar dat beseffen ze nog niet 😉 Maar het is natuurlijk niet te onderschatten, met die beugel. Er is behoorlijk wat dat ze moeten laten, en die eeuwige bezoekjes aan de orthodontist… Nog een paar weken en we weten of de jongste hier een beugel moet of niet. We hopen… het zou kunnen zijn van niet.

Zeg het eens?