Oei. Probleem. Ik speel geen instrument. Het enige wat ik ooit speelde was blokfluit, op school. Bilitis, staat me voor, maar als ik daar naar terugluister, klopt dat gelijk niet. Maar, toen viel het centje: een stem, dat is ook een instrument. En ik kan wel een beetje zingen. Een beetje: ik kan toon houden, maar verder vind ik het weinig spectaculair. Mijn bereik zou wel wat groter mogen zijn, vind ik dan altijd. Maar ik doe het wel graag. Op mijn eentje, ik heb niet graag dat er geluisterd word. Tijdens mijn zoektocht naar een liedje dat ik vrij goed kan meezingen, kwam ik een pareltje tegen. Grijns grijns. De max. Split Enz (de broertjes Finn, remember) live op Pinkpop in 1980, en nog een vrij behoorlijke opname ook (zal wel van TV komen). Pinkpop Indoor, nooit geweten dat dat ook bestaan heeft. The Enz is hier niet op zijn gekst, ze zijn ooit véél gekker geweest, maar ze zien er toch nog altijd grappig uit. En jong, menskes, jóng! ~zucht~ In ieder geval, dit nummer komt van True Colours (laser-etched!), waar ik altijd heel graag mee meegezongen heb. Enjoy!!

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=n39zxSfx7vY]

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?