Op sommige opdrachten zit ik dagenlang te kauwen, bij andere weet ik meteen iets. A song that makes you laugh, dat moest iets van Sheik Yerbouti van Frank Zappa zijn, dat leed geen twijfel. Daarop staan hilarische – én fantastisch goede – dingen. Bobby Brown, tja, dat ligt veel te veel voor de hand, er zijn nog zoveel leuke dingen op dit album. Jewish Princess? Broken Hearts Are for Assholes? Nah, laten we het maar bij I’m So Cute houden. Gelachen dat ik hiermee heb, met dat album. De eerste luisterbeurt was een echte ontdekking. Herinnert me aan een periode in de hogeschool, die periode dat we dat meisje achter ons Animal noemden (ze was even lelijk), dat we last hadden van watervlooien, van filosofie, van een acuut gebrek aan goesting om ons te conformeren naar de norm van de school.

A-ren-nen-nen-ah-ren-nen-nen
A-ren-nen-nen-uh-rennda
A-ren-nen-nen-ah-ren-nen-nen
A-rennda-rennda-rahhh

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=W4hI-byPFeM]

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d