30-day Song Challenge – 20 – A song that you listen to when you’re angry

Hier zal ik de opdracht weer een beetje moeten ombuigen. Als ik kwaad ben, luister ik geen muziek. Ook niet als ik geïrriteerd ben. Want dan word ik nog kwaaier, dan irriteer ik me nog meer. Radio uit, muziek uit, als moeder haar zenuws werken. Dus, buig ik dit om naar: welke song maakt je kwaad? Awel, er zijn nogal wat nummers die me kwaad maken. Die me mateloos irriteren. Waar ik het vliegend schijt van krijg. Eerst dacht ik aan Zombie van The Cranberries, maar toen viel dit me in… en dit overtreft alles. Puitonnozel word ik hiervan. Gigantisch de zenuwen krijg ik hiervan. Ik kan het niet uitstaan, ik kan dat wijf haar stem niet uitstaan, ik kan die geaffecteerde echootjes niet uitstaan, ik loop er de muren van op. By long and far het nummer waar ik het vreselijkst kwaadst van word. Geniet ervan.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk]

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: