Zaterdag bakdag: apfelstrudel

Woensdag soepdag wordt ten uitzonderlijken titel eens vervangen door zaterdag bakdag. Zaterdag omdat ik dit op zaterdag publiceer, maar de bakdag was eigenlijk wel woensdag. Hihi.

Bij Jeroen Meus gezien: apfelstrudel. Appelstrudel met kaneel. Lekker, en zag er behoorlijk gemakkelijk uit. Was uiteindelijk ook zeer gemakkelijk. Een vanillestokje had ik niet (ik verwar die steeds met kaneelstokjes, die had ik wel, maar dat is nu eenmaal niet hetzelfde), dus ik heb er wat meer vanillesuiker in gekieperd. Het amandelpoeder was niet meegeleverd door Collect & Go, maar dat was gemakkelijk opgelost: de amandelschilfers die ik nog had staan eens in de keukenrobot gedraaid, en we hadden amandelpoeder. Verder niks spectaculairs meer over te melden, behalve dat het superlekker was. En dat mijn ventje er een bolletje ijs bij at, en ik niet.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: