Deze is even moeilijk als de vorige. Er zijn veel liedjes waar ik van hou, er zijn evenveel liedjes waar ik helemaal niet van hou. Ik ben een ongemeen onverdraagzaam mens wat muziek betreft, ik kan een vreselijke hekel hebben aan groepen, liedjes, zangers, zangeressen (oja, vooral die), en kan daar behoorlijk driest mijn mening over weergeven. Het is weer moeilijk kiezen nu. Queen, heb ik een bloedhekel aan. Veel van die ouwe dinosaurussen eigenlijk, die ik vroeger wel graag hoorde, maar veel te veel gehoord heb en nu niet meer kan rieken of horen. Bij het nadenken over deze is er toch eentje dat blijft plakken: Genesis, de late Genesis. Of Phil Collins, u kiest maar. Phil Collins is eigenlijk nog erger… Sussudio, In the Air Tonight, Against All Odds, Easy Lover… bah. Maar er is er toch eentje dat met kop en schouders boven dit alles uitsteekt: Mama van Genesis. Gruwel. Bwoeaaah.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Ccs2rt0oSzQ]

(en ja, ik hoor al wat gemor dat dit toch geen slecht nummer is? kan goed zijn, maar ik vind het vreselijk. dat is het leuke aan muziek, toch, die meningsverschillen?)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?