Ik kluts de weken een beetje door elkaar… nu is het echt het weekmenu van week 13. Vorige keer was fout. Ik heb wat retard, maar dat doet er niet veel toe, toch? Het is al lang geleden, maar ik probeer me toch te herinneren hoe het in elkaar zat met die korte week 13.

  • Maandag

Gehaktballetjes in tomatensaus met risone

Er zaten nog veel overschotjes verse selder in de diepvries, dus heb ik die verwerkt in mijn tomatensaus, zodat we toch een goeie portie groenten hadden. De kinderen lusten gelukkig allemaal selder. Risone erbij, wordt ook altijd op enthousiasme onthaald.

  • Dinsdag

Gemarineerde kip met couscous en groenten

Een nieuw favorietje van me. Gemarineerde kip in reeptjes snijden, goudbruin bakken in wat olie. Ajuin, beetje look, wortels en paprika in reepjes, en in de pan van de kip kiepen. Nog groenten naar keuze toevoegen: courgette, aubergine, champignons, het kan allemaal. Wat verder laten stoven, kip terug toevoegen, nog wat verder laten stoven, en opdienen met couscous. Lekker!!

  • Woendag

Spaghetti maison

Zelfs Lies vindt (eindelijk) mijn spaghetti met veel groentjes lekker.

  • Donderdag

Gevulde paprika’s

We hadden er nog eens zin in, in gevulde paprika’s.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: